Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fotoromanzo

Fotoromanzo

29/04/2021 | Flixfilm

Se Fotoromanzo på Netflix

Indspilningsår: 1986
Genre: Drama, Musical, Romance
Instruktør: Mariano Laurenti
Skuespillere: Nino D'Angelo, Cinzia de Ponti, Bruna Feirri, Sofia Lombardo
Spilletid: 90 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 4.9

Handling: Da Nino flytter til en ny by, forsøger den håbefulde sangskriver at genoptage kontakten med Anna, en tidligere nabo som han i årevis har været lun på.

Fotoromanzo havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fotoromanzo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fotoromanzo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fotoromanzo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fotoromanzo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fotoromanzo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar