Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Four Brothers

Four Brothers

03/07/2020 | Flixfilm

Se Four Brothers på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Action, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: John Singleton
Skuespillere: Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, André Benjamin, Garrett Hedlund
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Se den gribende fortælling om broderskab, svigt og hævn, hvor fire meget forskellige brødre finder sammen for at hævne det brutale drab på deres adoptivmor.


Se Four Brothers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Four Brothers havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Four Brothers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Four Brothers:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Four Brothers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Four Brothers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar