Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Four Brothers

Four Brothers

03/07/2020 | Flixfilm

Se Four Brothers på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: John Singleton
Skuespillere: Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, André 3000
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Se den gribende fortælling om broderskab, svigt og hævn, hvor fire meget forskellige brødre finder sammen for at hævne det brutale drab på deres adoptivmor.

Four Brothers havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Four Brothers på YouTube.Se Four Brothers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Four Brothers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Four Brothers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Four Brothers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Four Brothers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar