Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Four Christmases

Four Christmases

26/08/2016 | Flixfilm

Four Christmases på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Seth Gordon
Skuespillere: Reese Witherspoon, Vince Vaughn, Mary Steenburgen
Spilletid: 88 min
Land: Germany, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Et par tvinges til at bruge deres første jul sammen på at besøge hver af deres fire fraskilte forældre – på en enkelt dag.

Four Christmases havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Four Christmases på YouTube.Se Four Christmases på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Four Christmases ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Four Christmases stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Four Christmases, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Four Christmases er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar