Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Four Good Days

Four Good Days

06/06/2023 | Flixfilm

Four Good Days på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Rodrigo García
Skuespillere: Mila Kunis, Carla Gallo, Glenn Close
Spilletid: 100 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En mor hjælper sin nærmest ukendte datter gennem fire afgørende dage, hvor hun forsøger at slippe ud af sit stofmisbrug. Baseret på en sand historie.Se Four Good Days på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Four Good Days havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Four Good Days på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Four Good Days ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Four Good Days stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Four Good Days, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Four Good Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar