Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Four Lions

Four Lions

01/12/2013 | Flixfilm

Se Four Lions på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Christopher Morris
Skuespillere: Riz Ahmed, Arsher Ali, Nigel Lindsay, Kayvan Novak
Spilletid: 97 min
Land: UK, France
Sprog: English, Urdu, Arabic
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Fire terrorister har en plan om at udføre et terrorangreb. Det bliver dog i stedet til idioti, da de hverken har hænder eller hoveder skruet rigtigt på.


Se Four Lions på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFour Lions havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Four Lions ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Four Lions herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Four Lions er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Four Lions stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar