Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Four Rooms

Four Rooms

28/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Four Rooms på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I denne serie, hvor indsatsen er høj, forsøger folk at sælge deres samlerobjekter til fire forhandlere, en ad gangen, men hvis de afviser et tilbud, kan de ikke fortryde.


Se Four Rooms på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Four Rooms (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Four Rooms (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Four Rooms herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Four Rooms er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Four Rooms (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar