Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Four Rooms

Four Rooms

28/02/2017 | Flixfilm

Se Four Rooms på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I denne serie, hvor indsatsen er høj, forsøger folk at sælge deres samlerobjekter til fire forhandlere, en ad gangen, men hvis de afviser et tilbud, kan de ikke fortryde.


Se Four Rooms på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFour Rooms (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Four Rooms (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Four Rooms herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Four Rooms er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Four Rooms (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar