Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Four Seasons in Havana

Four Seasons in Havana

15/04/2018 | Flixfilm

Se Four Seasons in Havana på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jorge Perugorría, Carlos Enrique Almirante, Luis Alberto García, Mario Guerra
Spilletid: N/A
Land: Spain, Cuba
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Mens Havana langsomt oplever årstidernes skiften, undersøger betjenten Mario Conde byens sensuelle puls for at efterforske dystre og dødbringende forbrydelser.


Se Four Seasons in Havana på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Four Seasons in Havana (Fire årstider i Havana) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Four Seasons in Havana (Fire årstider i Havana) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Four Seasons in Havana:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Four Seasons in Havana (Fire årstider i Havana) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Four Seasons in Havana (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar