Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Four Sisters and a Wedding

Four Sisters and a Wedding

20/08/2020 | Flixfilm

Se Four Sisters and a Wedding på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Cathy Garcia-Molina
Skuespillere: Brenna Garcia, Bea Alonzo, Bea Basa, Veyda Inoval
Spilletid: 125 min
Land: Philippines
Sprog: Filipino, Tagalog
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Fire søstre går sammen om at forhindre deres unge brors bryllupsplaner efter at have mødt hans forlovedes krævende familie. Undervejs afsløres hengemte familieproblemer.


Se Four Sisters and a Wedding på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Four Sisters and a Wedding havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Four Sisters and a Wedding ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Four Sisters and a Wedding:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Four Sisters and a Wedding er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Four Sisters and a Wedding stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar