Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Four to Dinner

Four to Dinner

05/01/2022 | Flixfilm

Four to Dinner på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Alessio Maria Federici, Prince Oak Oakleyski, Vitaly Sumin
Skuespillere: Ilenia Pastorelli, Matilde Gioli, Giuseppe Maggio
Spilletid: 105 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I denne romantiske komedie, der udfordrer konceptet om sjælevenner, følger vi parallelle historier om fire venner, der alle er single, i forskellige parkombinationer.

Four to Dinner havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Four to Dinner på YouTube.Se Four to Dinner på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Four to Dinner ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Four to Dinner stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Four to Dinner, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Four to Dinner er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar