Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Four

12/10/2022 | Flixfilm

Four på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Thriller
Instruktion: John Langridge
Skuespillere: Martin Compston, Craig Conway, Sean Pertwee
Spilletid: 85 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Handling: En forretningsmand hyrer en lumsk privatdetektiv til at bortføre sin kones elsker og tage ham med til en forladt lagerbygning for at hævne sig.Se Four på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Four havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Four på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Four ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Four stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Four, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Four er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar