Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Foxfire: Confessions of a Girl Gang

Foxfire: Confessions of a Girl Gang

01/07/2015 | Flixfilm

Foxfire: Confessions of a Girl Gang på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Laurent Cantet
Skuespillere: Raven Adamson, Katie Coseni, Madeleine Bisson
Spilletid: 143 min
Land: France, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Fem teenagevenner fra arbejderklassen vokser op i 1950'ernes New York og laver en hemmelig pigebande, der skal bekæmpe mandschauvinisme.

Foxfire: Confessions of a Girl Gang havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Foxfire: Confessions of a Girl Gang på YouTube.Se Foxfire: Confessions of a Girl Gang på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Foxfire: Confessions of a Girl Gang ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Foxfire: Confessions of a Girl Gang stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Foxfire: Confessions of a Girl Gang, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Foxfire: Confessions of a Girl Gang er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar