Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Foxfire: Confessions of a Girl Gang

Foxfire: Confessions of a Girl Gang

01/07/2015 | Flixfilm

Se Foxfire: Confessions of a Girl Gang på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Laurent Cantet
Skuespillere: Raven Adamson, Katie Coseni, Madeleine Bisson, Claire Mazerolle
Spilletid: 143 min
Land: France, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Fem teenagevenner fra arbejderklassen vokser op i 1950'ernes New York og laver en hemmelig pigebande, der skal bekæmpe mandschauvinisme.


Se Foxfire: Confessions of a Girl Gang på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFoxfire: Confessions of a Girl Gang havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Foxfire: Confessions of a Girl Gang ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Foxfire: Confessions of a Girl Gang herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Foxfire: Confessions of a Girl Gang er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Foxfire: Confessions of a Girl Gang stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar