Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Foyle’s War

Foyle’s War

09/11/2016 | Flixfilm

Se Foyle’s War på Netflix

Indspilningsår: 1940
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Sam Wood
Skuespillere: Ginger Rogers, Dennis Morgan, James Craig, Eduardo Ciannelli
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Denne kriminalserie følger kriminalkommissær Christopher Foyle under Anden Verdenskrig, hvor forbrydere ikke lader sig stoppe af noget – ikke engang krigen.


Se Foyle’s War på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFoyle’s War (Kriminalkommissær Foyle) (Sæson 7) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Foyle’s War (Kriminalkommissær Foyle) (Sæson 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Foyle’s War herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Foyle’s War (Kriminalkommissær Foyle) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Foyle’s War (Sæson 7) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Foyle’s War

  1. Helle - kl. 16:00, 12-02-2019:

    Fremragende serie – hvornår kommer sæson 8 på netflix?

  2. Anne - kl. 22:10, 28-04-2019:

    God og underholdende krimiserie. Mon sæson 8 snart kommer på Netflix?

    Skriv kommentar