Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Foyle’s War

Foyle’s War

09/11/2016 | Flixfilm

Foyle’s War på Netflix

Produktionsår: 1940
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Sam Wood
Skuespillere: Ginger Rogers, Dennis Morgan, James Craig
Spilletid: 108 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Denne kriminalserie følger kriminalkommissær Christopher Foyle under Anden Verdenskrig, hvor forbrydere ikke lader sig stoppe af noget – ikke engang krigen.Se Foyle’s War på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Foyle’s War (Kriminalkommissær Foyle) (Sæson 7) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Foyle’s War på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Foyle’s War (Kriminalkommissær Foyle) (Sæson 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Foyle’s War (Sæson 7) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Foyle’s War, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Foyle’s War (Kriminalkommissær Foyle) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Foyle’s War

  1. Helle - kl. 16:00, 12-02-2019:

    Fremragende serie – hvornår kommer sæson 8 på netflix?

  2. Anne - kl. 22:10, 28-04-2019:

    God og underholdende krimiserie. Mon sæson 8 snart kommer på Netflix?

Skriv kommentar