Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Fra Colombia til Mexico: Se trailer til ny sæson af ‘Narcos’

Fra Colombia til Mexico: Se trailer til ny sæson af ‘Narcos’

19/10/2018 | Flixfilm

Oplev opbygningen af ​​et nyt narko-imperium, når ‘Narcos: Mexico’ har en global premiere på streamingtjenesten Netflix den 16. november.

Der er netop blevet frigivet en trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Serien ‘Narcos’ har i tre sæsoner foregået i Colombia, men nu ændres fokus til Mexico. Her udforskes opstarten af nutidens narkokrig, startende med det tidspunkt hvor den mexicanske narkohandel var en rodet blanding bestående af uafhængige producenter og forhandlere.

Vær vidne til fremkomsten af ​​Guadalajara-kartellet i 80’erne med Félix Gallardo (Diego Luna) i spidsen, som formår at samle alle sælgerne og skabe et enestående imperium.

I ‘Narcos: Mexico’ flytter narkotikabetjenten Kiki Camarena (Michael Peña) sin kone og søn fra Californien til Guadalajara for at nedkæmpe imperiet, men han lærer hurtigt at missionen er mere udfordrende end han nogensinde kunne have forestillet sig.

LÆS OGSÅ:   Netflix satser stort på reality-tv: Lancerer seks nye serier

Artiklen fortsætter under annoncen

I takt med at Kiki får indsamlet informationer om Félix og bliver involveret i hans forretninger, begynder en række begivenheder at udspille sig, som kommer til at påvirke narkohandlen og kampen imod den mange år frem.

‘Narcos: Mexico’ produceres af Gaumont Television for Netflix. Eric Newman er executive producer og showrunner, mens José Padilha, Doug Miro og Carlo Bernard er tilknyttet som producenter.

Se ‘Narcos‘ på Netflix Danmark. Sæson 4 kan ses fra den 16. november.
Skriv kommentar