Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Fragglerne kommer snart på Netflix

Fragglerne kommer snart på Netflix

04/06/2015 | Flixfilm

Glæd dig til et gensyn med de sjove Fraggler når kult-dukkeserien Fragglerne fra 1983 får premiere på Netflix Danmark d. 1. juli. Det erfarer Flixfilm.dk.

Dukkeserien Fragglerne handler om de små Fraggler, som bor under jorden i Fraggelland mellem menneskenes og Gorgernes verden. Fragglerne deler deres verden med de helt små og flittige Doozers og de kæmpe store, men klodsede Gorger. Fragglerne foretrækker at spise radiser, danse, synge og more sig dagen lang, mens Doozerne bruger alt deres tid på at bygge tårne, som Fragglerne spiser.

Det er første sæson af Fragglerne, som snart vil kunne ses på Netflix og i følge Wikipedia er dette også den eneste sæson med dansk tale – til trods for at der er lavet i alt 96 afsnit i serien.

Bag kultserien Fragglerne (Fraggle Rock) står Jim Henson, skaberen af The Muppets og Sesamgade, og serien blev vist på amerikansk tv fra 1983-87. I Danmark er serien blevet vist som en del af børnetimen på DR1.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Rebel Moon — Part Two: The Scargiver'

Foruden serien på Netflix lader det til, at man snart kommer til at se meget mere til Fragglerne. Der er nemlig planlagt en ny spillefilm med bl.a. Joseph Gordon-Levitt på rollelisten. Der er dog ikke offentliggjort en premieredato endnu.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Fragglerne sæson 1 på Netflix Danmark fra d. 1. juli og syng med på kendingsmelodien; Danse dagen lang, bekymre sig en anden gang…
7 kommentarer til Fragglerne kommer snart på Netflix

 1. Kev - kl. 06:58, 03-07-2015:

  Stadig ikke på Netflix, desværre

 2. Lars - kl. 11:19, 04-07-2015:

  Fragglerne…?? Vi venter spændt!

 3. Flixfilm - kl. 16:19, 05-07-2015:

  Hej Lars. Du har helt ret; Fragglerne skulle være kommet på Netflix d. 1. juli. Vi poster de nyheder vi modtager fra Netflix og det sker desværre, at premieredatoerne ikke altid passer og tingene først kommer på senere. Netflix har endnu ikke givet nogle update på premieredatoen på Fragglerne, så vi må vente og se om den ikke kommer på inden for de næste par dage. 4. John - kl. 12:30, 06-07-2015:

  Jeg ved godt i kun videreformidler budskabet,.. Men i har trods alt videreformidlet et falsk et af slagsen, hvis ikke i har mere styr på det, så burde i ikke postulere at Fragglerne kommer,… Det ender jo med at mine popcorn blive bløde, min cola bliver varm og mine øjne tørrer snart ud, fordi jeg ikke tør blinke, af frygt for at misse tidspunktet hvor det sker…. AAAARGH….

 5. Flixfilm - kl. 14:29, 06-07-2015:

  Hej John,

  Det er naturligvis ærgerligt når datoerne ikke passer, men alternativet er at vi slet ikke informerer om kommende premieredatoer da der altid vil være en risiko for at de kan blive forsinket, da det som bekendt ikke er Flixfilm der trykker på knappen. Det er dog værd at bemærke, at de premieredatoer som vi offentliggøre er de nøjagtig samme som alle andre medier melder ud. Vi modtager månedligt en pressemeddelelse fra Netflix med premieredatoerne.

 6. Flixfilm - kl. 19:57, 17-08-2015:

  Hej alle,

  Fragglerne er nu at finde på Netflix Danmark 🙂

 7. Lars - kl. 01:26, 12-07-2017:

  Kommer der flere sæsoner på Netflix med fragglerne ? Der er jo kun sæson 1 med de første 24 afsnit på Netflix. De lavede jo 5 seasoner med 96 afsnit.

Skriv kommentar