Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fraggle Rock

Fraggle Rock

15/08/2015 | Flixfilm

Fraggle Rock på Netflix

Produktionsår: 1983–1987
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Karen Prell, Gerard Parkes, Kathryn Mullen
Spilletid: 30 min
Land: Canada, United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Mød de sjove fraggler, som bruger deres tid på at spise radiser, synge, lege og give de overlegne gorger problemer.

Fraggle Rock (Fragglerne) havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fraggle Rock på YouTube.Se Fraggle Rock på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fraggle Rock (Fragglerne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fraggle Rock stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fraggle Rock, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fraggle Rock (Fragglerne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar