Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Framed! A Sicilian Murder Mystery

Framed! A Sicilian Murder Mystery

02/03/2023 | Flixfilm

Framed! A Sicilian Murder Mystery på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da to uheldige tv-teknikere tilfældigt befinder sig på et drabssted, bevirker alle deres bestræbelser på at undgå mistanke, at de bliver rodet grundigt ind i suppedasen.Se Framed! A Sicilian Murder Mystery på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Framed! A Sicilian Murder Mystery (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Framed! A Sicilian Murder Mystery på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Framed! A Sicilian Murder Mystery (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Framed! A Sicilian Murder Mystery (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Framed! A Sicilian Murder Mystery, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Framed! A Sicilian Murder Mystery er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar