Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Framing John DeLorean

Framing John DeLorean

01/10/2021 | Flixfilm

Framing John DeLorean på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Biography, Drama
Instruktion: Don Argott, Sheena M. Joyce
Skuespillere: Alec Baldwin, Josh Charles, Morena Baccarin
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: John DeLoreans historie med magt, hurtige biler og stoffer kommer til live i denne dokumentar, der dækker hans optur i bilindustrien til hans fald fra tinderne.

Framing John DeLorean havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Framing John DeLorean på YouTube.Se Framing John DeLorean på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Framing John DeLorean ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Framing John DeLorean stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Framing John DeLorean, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Framing John DeLorean er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar