Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Franca: Chaos and Creation

Franca: Chaos and Creation

01/10/2017 | Flixfilm

Se Franca: Chaos and Creation på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Francesco Carrozzini
Skuespillere: Marina Abramovic, Azzedine Alaïa, Naomi Campbell, Francesco Carrozzini
Spilletid: 80 min
Land: USA, Italy
Sprog: Italian, English, French
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En dokumentarfilmskaber tager os med ind i sin mors liv – hans mor er Franca Sozzani, redaktør af italiensk Vogue og en rebel i modeverdenen.

Franca: Chaos and Creation havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Franca: Chaos and Creation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Franca: Chaos and Creation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Franca: Chaos and Creation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Franca: Chaos and Creation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Franca: Chaos and Creation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar