Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Frances Ha

Frances Ha

01/09/2015 | Flixfilm

Se Frances Ha på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Noah Baumbach
Skuespillere: Greta Gerwig, Mickey Sumner, Michael Esper, Adam Driver
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: En ung kvinde er fast besluttet på at få succes som moderne danser i New York. Hendes entusiasme er større end hendes naturtalent.


Se Frances Ha på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFrances Ha havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Frances Ha ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Frances Ha herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Frances Ha er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frances Ha stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar