Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Frances Ha

Frances Ha

01/09/2015 | Flixfilm

Se Frances Ha på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Noah Baumbach
Skuespillere: Greta Gerwig, Mickey Sumner, Adam Driver
Spilletid: 86 min
Land: United States, Brazil
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En ung kvinde er fast besluttet på at få succes som moderne danser i New York. Hendes entusiasme er større end hendes naturtalent.

Frances Ha havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Frances Ha på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Frances Ha ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frances Ha stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Frances Ha, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Frances Ha er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar