Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo

Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo

12/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: N/A
Instruktør: Francesco Imperato
Skuespillere: Francesco De Carlo
Spilletid: 61 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: N/A

Resumé: På scenen i Milano fortæller Francesco De Carlo om sine dårlige vaner, religion, politik og de erfaringer, han har fået på sine rejser rundt om i hele verden.


Se Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar