Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo

Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo

12/04/2019 | Flixfilm

Se Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Francesco Imperato
Skuespillere: Francesco De Carlo
Spilletid: 61 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.4

Handling: På scenen i Milano fortæller Francesco De Carlo om sine dårlige vaner, religion, politik og de erfaringer, han har fået på sine rejser rundt om i hele verden.

Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo på YouTube.Se Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar