Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo

Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo

12/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: N/A
Instruktør: Francesco Imperato
Skuespillere: Francesco De Carlo
Spilletid: 61 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: N/A

Resumé: På scenen i Milano fortæller Francesco De Carlo om sine dårlige vaner, religion, politik og de erfaringer, han har fået på sine rejser rundt om i hele verden.


Se Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo havde premiere på Netflix Danmark den 12. April, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore