Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Francesco

Francesco

29/04/2021 | Flixfilm

Francesco på Netflix

Produktionsår: 1989
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Liliana Cavani
Skuespillere: Mickey Rourke, Helena Bonham Carter, Andréa Ferréol
Spilletid: 119 min
Land: Italy, West Germany
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Hør hans ord, og kom med på pave Frans' rejser via videooptagelser og interviews.

Francesco havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Francesco på YouTube.Se Francesco på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Francesco ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Francesco stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Francesco, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Francesco er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar