Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Franco: Den brutale sandhed om Spaniens diktator

Franco: Den brutale sandhed om Spaniens diktator

01/10/2021 | Flixfilm

Franco: Den brutale sandhed om Spaniens diktator på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: På baggrund af omfattende research går denne dokumentarserie i fem dele i dybden med Francisco Francos turbulente styre, der varede i flere årtier.

Franco: Den brutale sandhed om Spaniens diktator (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Franco: Den brutale sandhed om Spaniens diktator på YouTube.Se Franco: Den brutale sandhed om Spaniens diktator på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Franco: Den brutale sandhed om Spaniens diktator (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Franco: Den brutale sandhed om Spaniens diktator (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Franco: Den brutale sandhed om Spaniens diktator, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Franco: Den brutale sandhed om Spaniens diktator er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar