Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Franco Escamilla: Bienvenido al mundo

Franco Escamilla: Bienvenido al mundo

17/04/2019 | Flixfilm

Se Franco Escamilla: Bienvenido al mundo på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Ulises Valencia
Skuespillere: Franco Escamilla
Spilletid: 54 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Komikeren Franco Escamilla blander historier om at opdrage sine børn, når de kommer i problemer, med refleksioner om køn, venskab og romantik.

Franco Escamilla: Bienvenido al mundo havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Franco Escamilla: Bienvenido al mundo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Franco Escamilla: Bienvenido al mundo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Franco Escamilla: Bienvenido al mundo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Franco Escamilla: Bienvenido al mundo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Franco Escamilla: Bienvenido al mundo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar