Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Franco Escamilla: Bienvenido al mundo

Franco Escamilla: Bienvenido al mundo

17/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Franco Escamilla: Bienvenido al mundo på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: N/A
Instruktør: Ulises Valencia
Skuespillere: Franco Escamilla
Spilletid: 54 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Komikeren Franco Escamilla blander historier om at opdrage sine børn, når de kommer i problemer, med refleksioner om køn, venskab og romantik.


Se Franco Escamilla: Bienvenido al mundo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Franco Escamilla: Bienvenido al mundo havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Franco Escamilla: Bienvenido al mundo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Franco Escamilla: Bienvenido al mundo herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Franco Escamilla: Bienvenido al mundo er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Franco Escamilla: Bienvenido al mundo stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore