Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Franco Escamilla: Bienvenido al mundo

Franco Escamilla: Bienvenido al mundo

17/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Franco Escamilla: Bienvenido al mundo på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Ulises Valencia
Skuespillere: Franco Escamilla
Spilletid: 54 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Komikeren Franco Escamilla blander historier om at opdrage sine børn, når de kommer i problemer, med refleksioner om køn, venskab og romantik.


Se Franco Escamilla: Bienvenido al mundo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Franco Escamilla: Bienvenido al mundo havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Franco Escamilla: Bienvenido al mundo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Franco Escamilla: Bienvenido al mundo herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Franco Escamilla: Bienvenido al mundo er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Franco Escamilla: Bienvenido al mundo stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar