Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Franco Escamilla: Por la anécdota

Franco Escamilla: Por la anécdota

08/06/2018 | Flixfilm

Se Franco Escamilla: Por la anécdota på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den mexicanske standupkomiker Franco Escamilla bruger virkelige hændelser til sine jokes, og han vil gøre hvad som helst for at få nyt materiale.


Se Franco Escamilla: Por la anécdota på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFranco Escamilla: Por la anécdota havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Franco Escamilla: Por la anécdota ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Franco Escamilla: Por la anécdota herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Franco Escamilla: Por la anécdota er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Franco Escamilla: Por la anécdota stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar