Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Frank and Cindy

Frank and Cindy

01/04/2016 | Flixfilm

Se Frank and Cindy på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: G.J. Echternkamp
Skuespillere: Rene Russo, Oliver Platt, Johnny Simmons, Jane Levy
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En ung filminstruktør retter hævngerrigt sit kamera mod sin bitre mor og udtjente rockstjerne af en stedfar i denne dramakomedie, som er baseret på en dokumentar.


Se Frank and Cindy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Frank and Cindy havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Frank and Cindy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Frank and Cindy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Frank and Cindy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frank and Cindy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar