Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Frank Elstner: Just One Last Question

Frank Elstner: Just One Last Question

12/06/2020 | Flixfilm

Se Frank Elstner: Just One Last Question på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Frank Elstner
Spilletid: N/A
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.7

Handling: I sit afskedsshow borer den legendariske tyske vært Frank Elstner dybt ned i sagerne og nyder sine samtaler med stjerner som Daniel Brühl og Lena Meyer-Landrut.

Frank Elstner: Just One Last Question (Blot et sidste spørgsmål) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Frank Elstner: Just One Last Question på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Frank Elstner: Just One Last Question (Blot et sidste spørgsmål) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frank Elstner: Just One Last Question (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Frank Elstner: Just One Last Question, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Frank Elstner: Just One Last Question (Blot et sidste spørgsmål) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar