Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Frank

01/10/2016 | Flixfilm

Se Frank på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktør: Lenny Abrahamson
Skuespillere: Domhnall Gleeson, Moira Brooker, Paul Butterworth, Phil Kingston
Spilletid: 95 min
Land: UK, Ireland
Sprog: English, French, German
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En stræbsom musiker slutter sig til en gruppe af excentrikere ledet af en gådefuld sanger – der bærer et falsk hoved – og hans ustabile kæreste.


Se Frank på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Frank havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Frank ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Frank:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Frank er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frank stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar