Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Frankenstein 90

Frankenstein 90

02/01/2022 | Flixfilm

Se Frankenstein 90 på Netflix

Produktionsår: 1984
Genre: Comedy, Horror, Sci-Fi
Instruktion: Alain Jessua
Skuespillere: Jean Rochefort, Eddy Mitchell, Fiona Gélin
Spilletid: 100 min
Land: France
Sprog: French, Japanese, English, German
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Efter at have skabt et monster ved navn Frank lærer det franske geni i kybernetik, Victor Frankenstein, ham om livet og bygger ham en brud ud af døde kvinder.

Frankenstein 90 havde premiere på Netflix Danmark den 2. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Frankenstein 90 på YouTube.Se Frankenstein 90 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Frankenstein 90 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frankenstein 90 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Frankenstein 90, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Frankenstein 90 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar