Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

16/07/2019 | Flixfilm

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da skuespilleren David Harbour finder forsvundne filmklip fra sin fars katastrofale tv-produktion af en bogklassiker, opdager han chokerende familiehemmeligheder.Se Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar