Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

16/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da skuespilleren David Harbour finder forsvundne filmklip fra sin fars katastrofale tv-produktion af en bogklassiker, opdager han chokerende familiehemmeligheder.


Se Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar