Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Franklin and Friends

Franklin and Friends

22/12/2017 | Flixfilm

Se Franklin and Friends på Netflix

Indspilningsår: 2011–2013
Genre: Animation, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Graeme Jokic, Jake Roseman, John Stocker
Spilletid: N/A
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Morten Skildpadde og hans venner løser mysterier og udforsker deres verden i denne opdaterede serie baseret på de populære børnebøger.

Franklin and Friends (Morten og hans venner) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Franklin and Friends på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Franklin and Friends (Morten og hans venner) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Franklin and Friends (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Franklin and Friends, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Franklin and Friends (Morten og hans venner) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar