Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Franklin and Friends

22/12/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2011–2013
Genre: Animation, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Graeme Jokic, Jake Roseman, John Stocker, Christian Martyn
Spilletid: N/A
Land: Canada
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.0

Resumé: Morten Skildpadde og hans venner løser mysterier og udforsker deres verden i denne opdaterede serie baseret på de populære børnebøger.


Se Franklin and Friends på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Franklin and Friends (Morten og hans venner) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Franklin and Friends (Morten og hans venner) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Franklin and Friends herunder:Fra premieredatoen (22. december, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Franklin and Friends (Morten og hans venner) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Franklin and Friends (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar