Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Franklin and Friends

Franklin and Friends

22/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Franklin and Friends på Netflix

Indspilningsår: 2011–2013
Genre: Animation, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Graeme Jokic, Jake Roseman, John Stocker, Christian Martyn
Spilletid: N/A
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Resumé: Morten Skildpadde og hans venner løser mysterier og udforsker deres verden i denne opdaterede serie baseret på de populære børnebøger.


Se Franklin and Friends på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Franklin and Friends (Morten og hans venner) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Franklin and Friends (Morten og hans venner) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Franklin and Friends herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Franklin and Friends (Morten og hans venner) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Franklin and Friends (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar