Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Freaks – You’re One of Us

Freaks – You’re One of Us

02/09/2020 | Flixfilm

Se Freaks – You’re One of Us på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter et tip fra en mystisk vagabond finder en ydmyg friturekok ud af, at hun har superkræfter – og åndsfæller – og hun afslører en usmagelig omfattende sammensværgelse.

Freaks – You’re One of Us havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Freaks – You’re One of Us på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Freaks – You’re One of Us ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Freaks – You’re One of Us stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Freaks – You’re One of Us, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Freaks – You’re One of Us er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar