Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fred 2: Night of the Living Fred

Fred 2: Night of the Living Fred

01/05/2020 | Flixfilm

Se Fred 2: Night of the Living Fred på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Adventure, Comedy, Horror
Instruktør: John Fortenberry
Skuespillere: Lucas Cruikshank, Jake Weary, Siobhan Fallon Hogan, Stephanie Courtney
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.3

Handling: Da Freds musiklærer forsvinder, er Fred overbevist om, at den nye lærer, hr. Devlin, har en finger med i spillet. Er han virkelig en vampyr?

Fred 2: Night of the Living Fred havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fred 2: Night of the Living Fred på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fred 2: Night of the Living Fred ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fred 2: Night of the Living Fred stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fred 2: Night of the Living Fred, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fred 2: Night of the Living Fred er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar