Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fred Armisen: Standup For Drummers

Fred Armisen: Standup For Drummers

07/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Fred Armisen: Standup For Drummers på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Lance Bangs
Skuespillere: Fred Armisen, Clem Burke, Vinnie Colaiuta, Tre Cool
Spilletid: 65 min
Land: N/A
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Foran et publikum bestående af trommeslagere uddyber komikeren Fred Armisen sine tanker om bl.a. musikalske genrer, trommeslageres særheder og regionale accenter.


Se Fred Armisen: Standup For Drummers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fred Armisen: Standup For Drummers havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fred Armisen: Standup For Drummers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fred Armisen: Standup For Drummers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fred Armisen: Standup For Drummers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fred Armisen: Standup For Drummers stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar