Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fred Armisen: Standup For Drummers

Fred Armisen: Standup For Drummers

07/02/2018 | Flixfilm

Se Fred Armisen: Standup For Drummers på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Lance Bangs
Skuespillere: Fred Armisen, Clem Burke, Vinnie Colaiuta, Tre Cool
Spilletid: 65 min
Land: N/A
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Foran et publikum bestående af trommeslagere uddyber komikeren Fred Armisen sine tanker om bl.a. musikalske genrer, trommeslageres særheder og regionale accenter.

Fred Armisen: Standup For Drummers havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fred Armisen: Standup For Drummers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fred Armisen: Standup For Drummers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fred Armisen: Standup For Drummers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fred Armisen: Standup For Drummers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fred Armisen: Standup For Drummers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar