Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fred Claus

Fred Claus

25/03/2015 | Flixfilm

Se Fred Claus på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: David Dobkin
Skuespillere: Vince Vaughn, Paul Giamatti, John Michael Higgins, Miranda Richardson
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Julen bliver ødelagt for Julemanden, da hans gnavne, kriminelle storebror besøger ham i hans hjem på Nordpolen.


Se Fred Claus på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFred Claus havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fred Claus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fred Claus herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fred Claus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fred Claus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar