Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Free Fire

Free Fire

01/01/2022 | Flixfilm

Free Fire på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Ben Wheatley
Skuespillere: Sharlto Copley, Brie Larson, Armie Hammer
Spilletid: 91 min
Land: United Kingdom, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En tvivlsom våbenhandel i en forladt lagerbygning ender i en veritabel kamp, da de to grupper starter en skånselsløs skudveksling.Se Free Fire på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Free Fire havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Free Fire på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Free Fire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Free Fire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Free Fire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Free Fire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar