Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Free Rein’ er tilbage med ny sæson

‘Free Rein’ er tilbage med ny sæson

23/06/2018 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at den populære heste-serie ‘Free Rein’ – med den danske titel ‘Frie Tøjler’ – vender tilbage med en ny sæson den 6. juli.

Første sæson af ‘Free Rein’ var på 10 episoder, som havde premiere på Netflix den 22. juni 2017 – hvorvidt den kommende sæson 2 også bliver på 10 afsnit vides endnu ikke.

‘Free Rein’ er en engelske børne- og ungdomsserie, som fortæller historien om den amerikanske teenager, Zoe, og hendes sommer af intriger på det engelske landskab. Under sit ophold på rideskolen Bright Field Stables ændres den 15-årige Zoes liv for evigt, da hun møder den mystiske hest Raven, hvis venskab giver Zoe styrken til at håndtere problemer og udforske nye relationer.

LÆS OGSÅ   Årets bedste Netflix-serier og film - ifølge Flixfilms anmeldere

Første sæson sluttede efter et større kidnapningseventyr, da Raven var blevet stjålet af en hestetyv. Heldigvis nåede Zoe at redde Raven i tide.

Efter premieren sidste år blev serien imponerende populær blandt streamingtjenesten yngre medlemmer og hestefans, og ‘Free Rein’ endte også med at vinde en Emmy for bedste børne- og familieserie.

Seriens rolleliste inkludere blandt andet Jaylen Barron, Céline Buckens, og Kerry Ingram.

Se ‘Free Rein‘ / ‘Frie Tøjler‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 6. juli 2018.    Skriv kommentar