Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Free Rein’ er tilbage med ny sæson

‘Free Rein’ er tilbage med ny sæson

23/06/2018 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at den populære heste-serie ‘Free Rein’ – med den danske titel ‘Frie Tøjler’ – vender tilbage med en ny sæson den 6. juli.

Første sæson af ‘Free Rein’ var på 10 episoder, som havde premiere på Netflix den 22. juni 2017 – hvorvidt den kommende sæson 2 også bliver på 10 afsnit vides endnu ikke.

‘Free Rein’ er en engelske børne- og ungdomsserie, som fortæller historien om den amerikanske teenager, Zoe, og hendes sommer af intriger på det engelske landskab. Under sit ophold på rideskolen Bright Field Stables ændres den 15-årige Zoes liv for evigt, da hun møder den mystiske hest Raven, hvis venskab giver Zoe styrken til at håndtere problemer og udforske nye relationer.

LÆS OGSÅ   Netflix løfter sløret for 'Young Royals' sæson 2

Første sæson sluttede efter et større kidnapningseventyr, da Raven var blevet stjålet af en hestetyv. Heldigvis nåede Zoe at redde Raven i tide.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter premieren sidste år blev serien imponerende populær blandt streamingtjenesten yngre medlemmer og hestefans, og ‘Free Rein’ endte også med at vinde en Emmy for bedste børne- og familieserie.

Seriens rolleliste inkludere blandt andet Jaylen Barron, Céline Buckens, og Kerry Ingram.

Se ‘Free Rein‘ / ‘Frie Tøjler‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 6. juli 2018.
1 kommentar til ‘Free Rein’ er tilbage med ny sæson

  1. Nicoline - kl. 10:54, 29-04-2020:

    Elsker seriøst den serie har set den såden hvad 10 gange?Elsker og dem der med og før jeg så den hade jeg heste og nu elsker jeg heste den serie endre mit liv fuldstændig??

Skriv kommentar