Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Free Rein: Valentine’s Day

Free Rein: Valentine’s Day

01/02/2019 | Flixfilm

Se Free Rein: Valentine’s Day på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Der er kærlighed i luften, når Zoe og vennerne prøver at finde den sagnomspundne Skjoldmøens Sten, men deres rivaliseren gør dem blinde for faren, og Raven må redde dem.

Free Rein: Valentine’s Day (Frie tøjler: Valentinsdag) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Free Rein: Valentine’s Day på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Free Rein: Valentine’s Day (Frie tøjler: Valentinsdag) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Free Rein: Valentine’s Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Free Rein: Valentine’s Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Free Rein: Valentine’s Day (Frie tøjler: Valentinsdag) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar