Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Free Rein: Valentine’s Day

Free Rein: Valentine’s Day

01/02/2019 | Flixfilm

Se Free Rein: Valentine’s Day på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Der er kærlighed i luften, når Zoe og vennerne prøver at finde den sagnomspundne Skjoldmøens Sten, men deres rivaliseren gør dem blinde for faren, og Raven må redde dem.


Se Free Rein: Valentine’s Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFree Rein: Valentine’s Day (Frie tøjler: Valentinsdag) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Free Rein: Valentine’s Day (Frie tøjler: Valentinsdag) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Free Rein: Valentine’s Day herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Free Rein: Valentine’s Day (Frie tøjler: Valentinsdag) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Free Rein: Valentine’s Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar