Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Free Willy

Free Willy

01/05/2020 | Flixfilm

Free Willy på Netflix

Produktionsår: 1993
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktion: Simon Wincer
Skuespillere: Jason James Richter, Lori Petty, Michael Madsen
Spilletid: 112 min
Land: United States, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da en dreng skal fjerne den graffiti, han har malet på en spækhuggers vandtank i en forlystelsespark, udvikler han et nært og uventet venskab med det vilde dyr.

Free Willy (Befri Willy) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Free Willy på YouTube.Se Free Willy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Free Willy (Befri Willy) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Free Willy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Free Willy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Free Willy (Befri Willy) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar