Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Free Willy

Free Willy

01/05/2020 | Flixfilm

Se Free Willy på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktør: Simon Wincer
Skuespillere: Jason James Richter, Lori Petty, Jayne Atkinson, August Schellenberg
Spilletid: 112 min
Land: USA, France, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Da en dreng skal fjerne den graffiti, han har malet på en spækhuggers vandtank i en forlystelsespark, udvikler han et nært og uventet venskab med det vilde dyr.


Se Free Willy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Free Willy (Befri Willy) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Free Willy (Befri Willy) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Free Willy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Free Willy (Befri Willy) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Free Willy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar