Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Freedom Writers

Freedom Writers

01/11/2022 | Flixfilm

Freedom Writers på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Richard LaGravenese
Skuespillere: Hilary Swank, Imelda Staunton, Patrick Dempsey
Spilletid: 123 min
Land: Germany, United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En lærer beder sine elever om at læse klassikere, såsom Anne Franks dagbog, og samtidig beder hun dem om at skrive dagbog om deres egne belastede liv.Se Freedom Writers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Freedom Writers havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Freedom Writers på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Freedom Writers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Freedom Writers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Freedom Writers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Freedom Writers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar