Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Freedom Writers

Freedom Writers

15/07/2020 | Flixfilm

Se Freedom Writers på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Richard LaGravenese
Skuespillere: Hilary Swank, Imelda Staunton, Patrick Dempsey
Spilletid: 123 min
Land: Germany, United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En lærer beder sine elever om at læse klassikere, såsom Anne Franks dagbog, og samtidig beder hun dem om at skrive dagbog om deres egne belastede liv.

Freedom Writers havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Freedom Writers på YouTube.Se Freedom Writers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Freedom Writers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Freedom Writers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Freedom Writers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Freedom Writers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar