Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Freedom Writers

Freedom Writers

27/07/2016 | Ingen kommentarer

Se Freedom Writers på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: Richard LaGravenese
Skuespillere: Hilary Swank, Patrick Dempsey, Scott Glenn, Imelda Staunton
Spilletid: 123 min
Land: Germany, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: En lærer beder sine elever om at læse klassikere, såsom Anne Franks dagbog, og samtidig beder hun dem om at skrive dagbog om deres egne belastede liv.


Se Freedom Writers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Freedom Writers havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Freedom Writers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Freedom Writers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Freedom Writers er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Freedom Writers stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar