Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Freeridge

Freeridge

02/02/2023 | Flixfilm

Freeridge på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Comedy, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Keyla Monterroso Mejia, Bryana Salaz, Tenzing Norgay Trainor
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Fire teenagere forsøger at ophæve en forbandelse, efter at en mystisk gammel æske tilsyneladende har bragt uheld – med mere – ind i deres liv.Se Freeridge på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Freeridge (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Freeridge på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Freeridge (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Freeridge (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Freeridge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Freeridge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar