Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Freezer’s Campaign

Freezer’s Campaign

06/06/2019 | Flixfilm

Se Freezer’s Campaign på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Mikael Salomon
Skuespillere: Dylan McDermott, Yulia Snigir, Peter Facinelli, Andrey Ivchenko
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Da klimaforandringer får Egypten til at fryse til is, udgiver efterretningsofficerer sig for at være et filmhold, så de kan lede efter en enhed, der kan fjerne al frost.


Se Freezer’s Campaign på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFreezer’s Campaign havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Freezer’s Campaign ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Freezer’s Campaign herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Freezer’s Campaign er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Freezer’s Campaign stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar