Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Freezer’s Campaign

Freezer’s Campaign

06/06/2019 | Flixfilm

Freezer’s Campaign på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Mikael Salomon
Skuespillere: Dylan McDermott, Yulia Snigir, Peter Facinelli
Spilletid: 83 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Da klimaforandringer får Egypten til at fryse til is, udgiver efterretningsofficerer sig for at være et filmhold, så de kan lede efter en enhed, der kan fjerne al frost.

Freezer’s Campaign havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Freezer’s Campaign på YouTube.Se Freezer’s Campaign på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Freezer’s Campaign ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Freezer’s Campaign stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Freezer’s Campaign, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Freezer’s Campaign er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar