Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Frem med popcornene: Se ny trailer til Michael Bays ‘6 Underground’

Frem med popcornene: Se ny trailer til Michael Bays ‘6 Underground’

19/11/2019 | Flixfilm

6 Underground netflix michael bayNetflix har netop udsendt en ny hæsblæsende trailer til actionfilmen ‘6 Underground’ hvor det halve af Italien mere eller mindre bliver smadret.

Se traileren til ‘6 Underground’, som har Ryan Reynolds (‘Deadpool’) i hovedrollen.

Filmen, der eftersigende har kostet mere end $150 millioner, ser ud til at være en rigtig popcorn-basker og fans af Michael Bays tidligere film, som ‘Transformers’ og ‘Armageddon’ vil uden tvivl ikke blive skuffet.

Som det ses i traileren er den nemlig fyldt med hæsblæsende biljagter, eksplosioner og skuddueller, som oftest kendetegner Michael Bays film.

Artiklen fortsætter under annoncen

I ‘6 Underground’ faker seks personer deres død og danner en selvtægtsgruppe for at gå efter berygtede kriminelle. Teamet leder er Reynolds, som har samlet personerne for hver deres unikke evner og lyst til at slette fortiden.

LÆS OGSÅ:   'A Beautiful Life' med Christopher har fået premieredato

Efter at have filmet i USA, Italien og i de Forenede Arabiske Emirater sluttede optagelserne i december 2018 hvilket betyder at Netflix og Michael Bay har brugt det seneste år på at samle trådene og få styr på de utallige computereffekter.

‘6 Underground’ er skrevet af Paul Wernick og Rhett Reese, der også skrev ‘Deadpool’ og ‘Deadpool 2’ – ligeledes med Ryan Reynolds.

Se ‘Six Underground’ på Netflix Danmark den 13. december 2019.Skriv kommentar