Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Fremtiden usikker for ‘Mindhunter’

Fremtiden usikker for ‘Mindhunter’

16/01/2020 | Flixfilm

mindhunter sæson 3 netflix danmarkAugust 2018 havde streamingtjenesten Netflix premiere på anden sæson af David Finchers psykologiske krimi-serie ‘Mindhunter’.

Siden har der været stille omkring udviklingen af en potentiel tredje sæson.

Men nu kan det amerikanske filmmedie Deadline fortælle, at seriens skuespillere nu er blevet løstladt fra deres kontrakter, hvilket gør fremtiden usikker for ‘Mindhunter’.

Deadline har kontaktet Netflix for en kommentar, som bekræfter at serien på nuværende tidspunkt er sat på pause.

Artiklen fortsætter under annoncen

– “David Fincher er ved at instruere hans første Netflix-film ‘Mank‘ og producere næste sæson af animations-serien ‘Love, Death and Robots’. Han kan vende tilbage til ‘Mindhunter’ igen en gang i fremtiden, men i mellemtiden synes han ikke det var fair, at fastholde skuespillerne og han har derfor givet dem lov til at kaste sig over andre produktioner, mens han færdiggøre sit andet arbejde,” fortæller Netflix i en udtalelse.

Det kan dog blive besværligt, at genoptage ‘Mindhunter’ senere, da seriens skuespillere, heriblandt Jonathan Groff og Holt McCallany, kan blive bundet til andre produktioner, hvilket gør en fortsættelse af ‘Mindhunter’ umulig.

LÆS OGSÅ   Se de første billeder fra 'Stranger Things' sæson 4, del 2

Med andre ord er ‘Mindhunter’ på nuværende tidspunkt sat på pause og det er usikkert om der overhovedet kommer flere afsnit.

Det kommer som en overraskelse, at ‘Mindhunter’ er endt i limbo, da serien har været én af streamingtjenestens flagskibe, samt at instuktør David Fincher tidligere har udtalt, at planen var at lave i alt fem sæsoner.

I ‘Mindhunter’ drager de to FBI-agenter (Jonathan Groff & Holt McCallany) ud på en ildevarslende, dybdeborende odyssé for at klarlægge de brutale svar blandt farligste seriemordere og voldtægtsforbrydere. For at kunne pågribe dem må FBI lære, hvordan de tænker – for hvordan overgår man galskaben og kommer den i forkøbet, hvis man ikke forstår den eller dens tanker?

Se ‘Mindhunter‘ på Netflix Danmark.
1 kommentar til Fremtiden usikker for ‘Mindhunter’

  1. Bjarne Korsgaard - kl. 13:07, 09-11-2021:

    En endelig god serie, og så dropper man den

Skriv kommentar