Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » French Dirty

French Dirty

04/02/2016 | Flixfilm

Se French Dirty på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Jesse Allain-Marcus, Wade Allain-Marcus
Skuespillere: Wade Allain-Marcus, Melina Lizette, Arjun Gupta, Elsa Biedermann
Spilletid: 72 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: En arbejdsløs ung mand hænger ud med sine venner og nægter at blive voksen, indtil en affære med hans bedste vens kæreste tvinger ham til at forandre sig.


Se French Dirty på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFrench Dirty havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om French Dirty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til French Dirty herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til French Dirty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at French Dirty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar