Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » French Toast

French Toast

12/02/2020 | Flixfilm

French Toast på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Short, Drama
Instruktion: Vanessa Casella
Skuespillere: Nina Randazzo, Donna Ross, Amanda Marino
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Med kun sin mors dagbog og en medaljon som ledetråde rejser en sydafrikansk kvinde til Paris på jagt efter den bror eller søster, som hun ikke anede, hun havde.

French Toast havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til French Toast på YouTube.Se French Toast på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om French Toast ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at French Toast stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame French Toast, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til French Toast er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar