Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Frenemies: Loyalty Turned Lethal

Frenemies: Loyalty Turned Lethal

08/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Frenemies: Loyalty Turned Lethal på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Venskaber får en dødelig udgang, når forræderi, trekanter og løgne fører til voldelige konfrontationer i denne serie om virkelige forbrydelser.


Se Frenemies: Loyalty Turned Lethal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Frenemies: Loyalty Turned Lethal (Bedste uvenner) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Frenemies: Loyalty Turned Lethal (Bedste uvenner) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Frenemies: Loyalty Turned Lethal herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Frenemies: Loyalty Turned Lethal (Bedste uvenner) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frenemies: Loyalty Turned Lethal (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar