Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Frequencies

Frequencies

15/11/2016 | Flixfilm

Se Frequencies på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Mystery, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Darren Paul Fisher
Skuespillere: Daniel Fraser, Eleanor Wyld, Owen Pugh, Dylan Llewellyn
Spilletid: 105 min
Land: Australia, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: I en alternativ virkelighed hvor "frekvenser" afgør, hvor meget succes man får i livet, falder Zak for Marie, der er langt over hans niveau.


Se Frequencies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFrequencies havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Frequencies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Frequencies herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Frequencies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frequencies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar