Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Frequencies

Frequencies

15/11/2016 | Flixfilm

Frequencies på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Mystery, Romance, Sci-Fi
Instruktion: Darren Paul Fisher
Skuespillere: Daniel Fraser, Eleanor Wyld, Owen Pugh
Spilletid: 109 min
Land: Australia, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: I en alternativ virkelighed hvor "frekvenser" afgør, hvor meget succes man får i livet, falder Zak for Marie, der er langt over hans niveau.

Frequencies havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Frequencies på YouTube.Se Frequencies på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Frequencies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frequencies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Frequencies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Frequencies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar