Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fresh Dressed

Fresh Dressed

01/04/2016 | Flixfilm

Se Fresh Dressed på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, History, Music, News
Instruktør: Sacha Jenkins
Skuespillere: Damon Dash, Daymond John, Karl Kani, Nas
Spilletid: 90 min
Land: France, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Selvom hiphopmoden udspringer fra det dybeste mørke af afroamerikansk kultur, har den spredt sig til masserne og fået en helt ny betydning.


Se Fresh Dressed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFresh Dressed havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fresh Dressed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fresh Dressed herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fresh Dressed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fresh Dressed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar