Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fresh, Fried & Crispy

Fresh, Fried & Crispy

09/06/2021 | Flixfilm

Fresh, Fried & Crispy på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Daym Drops, Nick Chiodini, Magnolia Magat
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Kritikeren Daym Drops, der er vild med mad og klar til at more sig, besøger USA's populæreste steder, hvor de tilbereder de nyeste friturestegte retter.

Fresh, Fried & Crispy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fresh, Fried & Crispy på YouTube.Se Fresh, Fried & Crispy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fresh, Fried & Crispy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fresh, Fried & Crispy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fresh, Fried & Crispy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fresh, Fried & Crispy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar