Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fresh Meat

Fresh Meat

29/03/2016 | Flixfilm

Se Fresh Meat på Netflix

Indspilningsår: 2011–2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Zawe Ashton, Greg McHugh, Kimberley Nixon, Charlotte Ritchie
Spilletid: 50 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Denne komedieserie følger seks unge, der tager på den mest spændende rejse i deres liv indtil videre: universitetet.


Se Fresh Meat på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fresh Meat havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fresh Meat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Fresh Meat:




Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fresh Meat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fresh Meat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar