Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fresh Meat

Fresh Meat

29/03/2016 | Flixfilm

Fresh Meat på Netflix

Produktionsår: 2011–2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Zawe Ashton, Greg McHugh, Kimberley Nixon
Spilletid: 50 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Denne komedieserie følger seks unge, der tager på den mest spændende rejse i deres liv indtil videre: universitetet.

Fresh Meat havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fresh Meat på YouTube.Se Fresh Meat på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Fresh Meat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fresh Meat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fresh Meat, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fresh Meat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar